La Residència

Presentació del Centre

Els serveis que oferim a la Residència l’ Albert es diferencien de la resta de centres no només en qüestions estructurals o organitzatives sinó en el nostre model d’atenció i en la definició de la bona praxi professional. La nostra qualitat de gestió i atenció ha de ser compatible i complementària .

A la Residència l’ Albert s’ha apostat des del primer dia en centralitzar els nostres esforços en el Model d’Atenció a la Persona.

L’usuari és l’eix motor que harmonitza els sistemes organitzatius dels nostres serveis amb les seves preferències i els seus desitjos.

El respecte a la individualització de les persones , ens ofereix triar en la relació terapèutica perquè els mateixos residents s’impliquin en les decisions relacionades amb la seva atenció . Reconeixem a cada persona com un ésser individual i valuós , per tant , hem de conèixer la seva biografia i tenir-la en compte a l’hora d’afavorir la seva autonomia i interdependència amb el seu entorn social .

Les nostres Instal·lacions

  • El centre va ser inaugurat el 27 d’abril de 2007.
  • Té una capacitat total per a 138 places residencials i 50 places de centre de dia .
  • Es tracta d’un centre col · laborador amb la Generalitat de Catalunya ( ICASS ), per tant, disposem d’un nombre determinat de places col·laboradores .

Contacta amb nosaltres i t’informarem!

Truca’ns o fes-nos arribar la teva consulta i estarem encantats de resoldre els teus dubtes.